Friday, January 25, 2019

Salamander Pale Ale


Salamander Pale Ale (Stu Mostów, Poola) pdl 0,5 l. alc 5,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American" ja hinnang 79 punkti. Untappd ütleb: "Pale Ale - American" ja 3,5 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Top-fermented beer with a light amber color. Delicate caramel sweetness balances well with a large dose of bitterness and a distinctive conifer-fruity aroma. A good companion of everyday meetings
IBU 37"

Keskmist kasvu pudel, kollasel sildil sisalik. Valge sõrmepaksune vahukiht püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. Aroom on vaigune ja greibine, karge ja magusakas.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse muutub magusapoolsemaks, libisedes üle apelsini ja vahalille õiemahla. Lõppmaitse muutub üsna õhukeseks, greibiseks ja heinaseks. Järelmekk on aga muhedalt karge ja õhuline, värske ja tuuline, justkui seisaks aknal, käes pomeloviilakas, vaataks päikeseloojangusse ja hingaks sisse jahtuva suvepäeva puhkusehõngu.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapuka buketiga VÄGA HEA taseme rüübe! Värskusepahvak väsitava päeva lõpuks ... ja kõik on jälle ilus!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment