Wednesday, January 23, 2019

Sombrero


Sombrero (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 11,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Imperial / Double" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Porter - Imperial / Double" ja hinnang on 3,89

Tootjainfo: "Sombrero is a Mezcal barrel aged Imperial Porter which is brewed with Belyzian chocolate and flamed orange zest. It's a great combination of sweet and citrus, balanced out with by a distinctive smokiness from the barrels and finishing elegant fruity notes of exotic Mezcal mixed with new world hops."

Väike pudel, napp roheline vahakaelus, sildil abstraktsed, aga elurõõmsalt värvikirevad ringid. Tumepruun vaht täidab üle poole klaasist ja püsib vägagi kaua. Õlle värvus - must.

Aroom. Opppaaa! See paneb kergelt ahhetama. Säherdust ... eee ... erkrohelist ja värsket ja vaigust ja ... Vietnami salvi sarnast ??? pole väga ammu tundnud! Mentool ja eukalüpt ja meliss ja noored kuused ja ... ohjeerum KUI palju lõhnu siit klaasist välja tunglevad nagu varsakari kevadisele õuemurule!

Esmamekk on väga raske kehaga ja magusakas-mõrkjas-meditsiiniline-raviotstarbeline. Niimoodi võiks maitsta hullu šamaani tinktuur, millega minnaks ja tullakse esivanemate juurde ja juurest ja ära ja tagasi. Võluvalt hull!

Keskmaitse. Jeberikreberi! Vana Gambrinus TAHAB seda mezcalit proovida, mis SELLISEID maitseid toodab! Kurjam, see peab olema psühhodeelne! 

Lõppmaitse. Rahvameditsiini käsiraamat vedelal kujul. Absoluutselt ei imestaks, kui sellega saaks tõrjuda majavammi!

Järelmekk. ääääääää. ohsaraisk. Kurjama kummaline, nurjatult lummav, äärmiselt ebatavaline!

FrRIIGIKAs! Ogar. Hullu šamaani sonimine. Kangetoimeline putukamürk / liigesemääre / hallutsinatsioon. Eeeeeeei, see vaadihoidis EI SAA olema masside lemmik. Isegi mitte kõik maitsejahtijad ei võta seda omaks. AGA! See on HULLLL! Meeldejäävalt hull! Eipolenormaalnemittesee.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment