Tootjainfo: "sisaldab: vesi, maltoosa, pärm. kuivhumaldamine: marynka ja aramis humalad."
Tilluke pudelike, tehniline sildike. Sõrmepaksune valge vahukiht püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt tumedapoolne kollane. Aroom ... noh mis sa kostad ... nagu belgia kande hele eil :) Ehk siis magus, veidi vürtsikas ja tuntava alkoholinoodiga.
Esmamekk on tihke kehaga ja tugevalt magus. Keskmaitse on magus-vürtsikas, meeldivalt puuviljane, meenutades poolkuivanud visrsikuid. Lõppmaitse hapukas-mõrkjas pool hakkab veidi teravalt ja alkoholiselt üle belgia magususe ronima. Järelmekk tõmbab vürtsikalt ja alkoholiselt kurgu soojaks.
Raskepoolse kehaga, mõõdukalt kalrboniseerunud ja siidise paletiga, MAGUS-vürtsikas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga Väga heal tasemel rüübe. Belgia kange hele eil üsna sel moel nagu ta olema peakski, kuidgi veidi karvane - nii kange õlu tahaks pikalt laagerduda. Gambrinust väga huvitab, kas ja kuidas on ainult maltoosast ilma suhkrut lisamata nii võimast kraadi kätte saada?
-----------
pilt isetehtud
Ega ta väga keeruline pole - pruulija peab pikemalt keetma, et osa veest aurustuks ja selle võrra olemasolevasse virdesse rohkem suhkruid jääks.
ReplyDelete