Saturday, October 26, 2019

Barabbas Nr. 57


Barabbas Nr. 57 (Borg, Island) pdl 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Dubbel" ja hinnang 58 punkti. Untappd ütleb: "Belgian Dubbel" ja 3,49 punkti.

Tootjainfo: "This Belgian-style Dubbel is dark and dangerous with pockets full of stolen fruit, guilty as sin and yet more popular than Jesus among the people. Which one of them should go free? The people chose Barabbas, the scoundrel who seduced them with an enchanting aroma of bananas, plums and raisins.
IBU 20"

Väike lihtne pudel, tehniline sildikujundus beežil foonil. Kollakaspruun sõrmepaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt punakaspruun. Aroom on magus, karamelline, kommisuhkrune ja rosinane - puhas dubbeli klassika.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas, karamelline ja õrnalt röstine. Keskmaitse lisab veidi hapukat, ploomilikku ja mahlast külge. Lõppmaitse on mõrkjas-magus, karamelline ja õrnalt kaneelise puudutusega. Järelmekk on magusakas-hapukas, kommisuhkrune ja vürtsikas.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Belgia dubbeli klassika, ei ole midagi lisada ega ära võtta.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment