Monday, October 14, 2019

Monsters


Monsters (Tanker, Eesti) pdl 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „IIPA - Imperial / Double IPA“ ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,64 punkti

Tootjainfo: "He who fights with MONSTERS might take care lest he thereby become a monster - Friedrich Nietzsche
In the end, what is morality anyways? What is good? In what ways does on combat evil? If dosing DIPAs with gratuitous amounts of hips is a good act, then at least we have that going for us.
IBU 85"

Keskmist kasvu purk, puna-punaseim silt. Valge vaht täidab pool klaasistjapüsib mõõdukalt. Õlle värvus - tuhm punakaskollane. Aroomis seguneb kirbe humalakõrvetus mehuse troopikaga.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja vürtsikas-krõbedalt humalamahlane ning samal ajal virsikumehune. Keskmaitse muutub kraad veel kirbemaks, kuid säilub üsna mõnus tasakaal meeletu humalamõrva ja samavõrra ülevõllise mahlasuse vahel. Lõppmaitses tõuseb magus papaiade ja mandariinide segune mahlasus veidikese üle humalalävendi. Järelmekis ujub korraks pinnale ananassikompott, kuid vajub siis kohe humalavoogudesse.

Ülevõllikas. Humalamõrv, kuid enam-vähem tasakaalu piirimail püsiv. Maitsenäsakestel on hirm ikkagi, ehkki nad on äsja hullemat näinud.Tasakaalust väljas asi seegi, kuid vähemalt on asi mingites väga väljaveninud humalanõtrades raamides.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment