Sunday, October 27, 2019

Caractère Rouge 2016


Caractère Rouge 2016 (Rodenbach, Belgia) pdl 0,75 l. alc 7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour - Flanders Red / Bruin" ja hinnang 100 punkti!!! Untappd ütleb: "Sour - Flanders Red Ale" ja 4,2 punkti

Toojainfo: "The brewer allow the beer to macerate with fresh cherries, raspberries and cranberries. After this maceration in oak, the beer re-ferments in the bottle. The result is RODENBACH Caractère Rouge, an exceptional RODENBACH with fruit maceration and a 7% alcohol volume. "

Kopsakas punases kilekihis ja punase fooliumkaelaga pudel jätab väga piduliku mulje. Kollane vaht täidab ligi pool klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldpunane. 

Aroom ... MAASIKAD! Metsmaasikad! Noh ja siis võibolla kirss kah. Aga peamine on ikkagi maasikas! Ehkki maasikat siin joogis pole ja kirss on :)

Esmamekk - oi see on lustlik, kirsine ja sõstrane ja mahlane ja magus-hapu ja elurõõmus! Keskmaitse on mõrkja alatooniga, vaarikaseemnete mõrkja parkivusega, maitsetihe ja kombucha alatooniga. Lõppmaitses läheb kombucha võimsamaks, lisandub värske magustamata vaarikamahl koos külmavõetud pohladega. Järelmekis löövad magusad aedvaarikad klaase kokku hapumate kirssidega, klaasid täis mullitavat jõhvikamorssi, klaasi äär kaunilt punase suhkruga efektitatud.

MEGA!!! Lustilik ja hiilgav, pidulik ja sädelev. No lausa otse ja ainiti sihitud kõigi nende pihta, kes muidu õlle peale nina kirtsutavad ... aga samas ka piisavalt õllelik, et ka mitte konservatiivsemat publikut pelutada. MARJAMERI! Soovitav serveerida šampuseklaasist!
---
pilt isetehtud

1 comment:

  1. If you’re a returning student, you know that sometimes you just can’t juggle all of the assignments you have to do at once. What with your job, classes, and other commitments, it’s just too difficult to do. This writing service can help you out. You can send them your assignment questions, and they’ll be able to build you an assignment that’s guaranteed to get good grades. They can work to very tight deadlines too, which can be a lifesaver when you’re in a pinch. http://ca019e2vyr.dip.jp http://rq7i050c9e.dip.jp http://qwvc0hbezv.dip.jp

    ReplyDelete