Monday, February 17, 2020

Мартовское 903


Мартовское 903 (903, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 4,9 %vol. Ratebeer ei tunne ei toojat ega toodet. Untappd ütleb: "Märzen" ja 3,29 punkti.

Tootjainfo: "Тёмный сорт пива низового брожения созданный на базе немецкого стиля Марцен . Янтарно-красного цвета с ярко выраженным ароматом бельгийского солода и немецкого хмеля Magnum
IBU 20"

Keskmist kasvu pikakaelaline pudel, efektselt läikiv rohe-hõbedane sildikujundus. Sõrmepaksune kreemikat karva vahukiht püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt pruunikaspunane. Aroom on magusakas-hapukas, rauarohke ja rabavett meenutav, karamelline ja röstine.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-hapukas, karamelline ja kommisuhkruselt karamelline. Keskmaitse muutub hapukamaks ja veidi luitunuks, puiseks ja kanarbikuseks ... isegi kanarbikumee noodike libiseb läbi. Lõppmaitse ajal tuleb esile mõrkja, kõrvetatud peenleiva kooriku laadne koredus, mille taga on jätkuvalt mesine, kergelt läilasusse kanduv luitunud toon. Järelmekk omandab kuivatatud aedmaasika taolise rauarohke ja magusa oleku.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-hapukas-magusakas-mõrkjas-magusa buketiga hea taseme rüübe. OK lihtsalt joogiõllena, kuid stiilist mööda, liiga magus ja kuhu kadus Hallertau Magnumist oodatav klaar mõrudus, kas humalad on vanad?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment