Sunday, February 9, 2020

WRCLW Nectarine Weizenbock


WRCLW Nectarine Weizenbock (Stu Mostów, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Bock - Weizenbock" ja hinnang 55 punkti. Untappd ütleb: "Bock - Weizenbock" ja 3,47 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "A full, stronger version of wheat beer. Intense malt aromas - bread, melanoidins, delicate chocolate, combine with spicy-fruity yeast notes. We broke the sweetness with the acidity of nectarine puree. A classic wheat bock in a new, fruity arrangement.
IBU 20"

Keskmist kasvu pudel, sildil sarjale omaselt mingi kriips-joonis, seekord midagi sakraalset. Pöidlapaksune kreemikas vahukiht  on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - tuhm-uduselt pruun. Aroomis on tunda nii nisubocki pehme täidlus kui nektariini hapukas mahlasus.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja siidine. Keskmaitses avaldub nisubocki üleküpsenud banaanine täidlus, segatuna troopilise nektariiniga. Lõppmaitse muutub mõrkjas-hapukamaks, nektariini hapukus hakkab võimust võtma ja nisulist põhja tiba varjutama. Järelmekk on aga meeldivalt mahlane ... või pigem smuutine, segades üsna kenasti banaani ja nenktariini ning kõõõõige lõpus hakkab õhetama ka vürtsine-nelgine soojus.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-hapukas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga VÄGA Hea taseme rüübe! Suurepärane nisubokk on saanud endale seltsiks mahlase üleküpsenud nektariini ... ja ehkki selle kombo mõtekuses võib kahelda, siis katsetuse julguse eest tuleb siiski kiita!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment