Monday, July 6, 2020

Smoldering Holes BA Bourbon (6 months)


Smoldering Holes BA Bourbon (6 months) (WarPigs, Taani) pdl 0,375 l. alc 10,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "Stout - Imperial" ja hinnang 99 punkti!!!. untappd ütleb "Stout - Russian Imperial" ja 4,19 punkti.
Keskmist kasvu pudel, must vahakaelus.

Vaadake siin on VÄGA OLULINE moment, et seda õlut on olemas nii 3, 6, 9, 12, 15 ja 18 kuu vanusena. Ehk siis üks ja seesama õlu. Seisnuna ühesugustes vaatides. Aga vaata vaadiküpsemise aeg on erinev. Väga erinev ja sellest ka erinev tulemus.

Tegu pole omaette kirjeldusega, vaid võrdusega varasema versiooni pihta. Vahtu on pisut rohkem, kuid püsimus suti parem. Õlle värvus mõistagi muutunud pole. 

Aroom. Pähklimoos. Mustsõstramopp. Lagritsaliköör.

Maitse ... ohhhhhhsapoiss. Kui eelmine kord rääkisin midagi mustikakisselli teemadel, siis seekord on see kreegimoos kõrbenud leiva ja pähklišokolaadiga. Mustsõstranaps a la Riia palsami vastav versioon. Ja lõpuks siiski mustikamoos, aga ohtra nelgi ja vähese muskaadiga. 

KOLETUSLIKULT GLAMUURNE. Noir-stiilipeo õhtujook. Fenomenaalselt maitseküllane ja samas sigaheas tasakaalus. LIIGA lihtne juua.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment