Thursday, July 23, 2020

F7ower

F7ower (Pump, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,2 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Farmhouse Ale - Bière de Garde" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Eriversioon algsest Fl0werist, mis on laagerdunud poolteist aastat tammevaadis"

Algse versiooni kirjeldus siin.

Väike lihtne pudel, algversiooniga sarnane silt on tumedamal foonil. Kollakas sentimeetrine vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt punakaskuldne. Aroomis on tunduvalt rohkem vaadis eelmisena olnud RedRum hapukat, veinist-äädikast profiili kui bier de garde enda lillelist-puuviljast olekut.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja hapukas, kergelt õunaäädikalik. Keskmaitse tõmbub tagasi magusamasse, puuviljasemasse külge. Lõppmaitse on kuiv nagu hommikune kurk ja samas mahlane kui hapendatud õunte marinaad. Järelmekk balanseerib supermõnusalt hapu-mõrkja-magusaka kolmnurgas, pannes maitsemeeled kilama, süljenäärmed ja maomahlad tööle ja keele nilpsama uue lonksu järele.

Keskmisest veidi raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-hapuka buketiga Übertaseme rüübe! Vaadis hoidmine on algse, veidi ebamäärase tegelase tõstnud sootuks uuele kõrgusele
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment