Monday, April 29, 2013

Not just another wit


Mikkeller Not Just Another WitNot just another wit (Mikkeller). pdl 0,33 l. alc 7,6% liigmääratlus: nisuõlu

Tootjakirjeldus: "Not just another wit bier. The style taken to another level. Strong and hoppy. The world’s first IPW?
Ingredients : Water, malt (pale and amber), unmalted wheat, flaked oats, hops (goldings, amarillo, saaz and cascade), spices (orange peel and coriander seeds) and yeast. "


Veidravõitu sildike, millelt võib oletamisi ära tunda apelsini, ananassi ja astišokki ... ning karahvini klaasidega ... mis see kõik siia puutub? ;)

Kirgasvalge vaht täidab alul kogu kannu. Õlle värvus - õrnalt udune kuldkollane.

Aroom mõjub kui nisuõlle õpikunäidis - nisuhapukas, apelsinikoore ja koriandri lõhnane ... ja pisut tunneks justkui ananassi magusust?

Algusmekk mõjub siidiselt, tihedalt ja magushapult. Keskmaitses võimendub hapukas nisu ja tihke odralinnas, sellele lisandub koriandri vürtsikus ja apelsinikoore mõrkjus. Lõppmaitse muutub veelgi sametjamaks, veidi venivaks ja väga muhedaks - siin on kõik eelpoolleotud maitsed koos, tõstetuna ruutu ja küllastatuna kaerahelbe pehmusega. Järelmekk jääb õrna magushapu õhetusena, justkui oleks joonud vürtsteed.

Keskmise kehaga, veidi kleepja paletiga, magus-hapukas-vürtsiga buketiga rüübe. Üsna pretensioonikas asjake, mis sobiks oivalisemalt rammusama-kreemjama kala kõrvale taskaalustajaks.

---------------
pilt siit

No comments:

Post a Comment