Sunday, August 4, 2013

Lugemine ja külastamine - on teil ehk soovitusi?

Tartu Gambrinusel on hea meel tõdeda, et enamik lugejaid on ühtlasi ka poe külastajad ... ehk siis ilmselt ka soovitatud väärtõllede järeleproovijad.

Nagu pildilt näha, on absoluutne enamik küsimusele vastanuist ka külastanud Tartu õllepoodi Nr 1 Gambrinus (küsitlus oli üleval juuli lõpp-augusti algus 2013.a).

Kui võtta arvesse seda, et viimasel ajal näeb iga postitust keskmiselt 250-300 lugejat, siis võib nende postituste soodsat / harivat mõju päris heaks pidada :)

Tõenäoliselt pole suur osa poekülastajatest aga sellest siinsest õllepäevikust kuulnudki. Hmmm ... kas peaks seda formaati kuidagi promoma .. või siis mitte? Seni on enamik päevikusse kiikamisi tulnud läbi Facebooki postituste. Kas peaks siin midagi muutma?

Ühesõnaga, soovitage mida peaks teisiti tegema? Või pole mõtet midagi muuta?

2 comments:

  1. Mina satun siia enamasti läbi facebooki, kuigi vahel mingit kindlat õllesorti otsides tuleb googeldada. Googeldamise teeks muidugi veel kergemaks tootja olemasolu pealkirjades, hetkel on see vahest puudu.

    Üks soov oleks küll, nimelt oleks väga tore, kui ülevaadete juures oleks soovituslik joomistemperatuur ning võibolla ka klaasisoovitus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joomistemperatuuri osas on vaid üks soovitus - kui soovid joogist kogu buketti kätte saada ja maitset nautida, siis jää toatemperatuuri juurde. Jahutamine lööb lõhnad ja maitsed lukku.

      Kui soovid midagi külma ja karastavat, siis võib muidugi jahutada. Mida heledam ja lihtsam õlu, seda rohkem, kuid mitte alla 10 kraadi, siis võib juba kraanivett juua.

      Meelespeaks: halba õlut PEAB jahutama!

      Delete