Tuesday, July 29, 2014

Green Petrol

Green Petrol (Brewfist, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 8,2 %vol. Liigimääratlus: black IPA. ratebeeril hinnang 96 punkti!!

Toojainfo (google tõlke vahendusel): "Do you remember when you dreamed of traveling to our cars with alternative fuels? ... Now with our Black IPA is possible ... Dark 200 octane!
IBU60"

Väike lihtne pudel, tumeda sildi sisust on seekord raske aru saada. Peab nentima, et sildid on selle suurepärase pruulikoja nõrgim külg. Kreemikas vaht täidab pool klaasi ja on super-püsiv. Õlle värvus - vähese tuhmpruuni helgiga must. Aroom on tume ja tihke, mõõdukalt kohvine ja tsipa suitsune.

Esmamekk on raskepoolne ja magus-mõrkjas. Keskmaitses domineerib kohvi, kuid selle taustal on mingi põnev noot ... kas see meenutab amarettot? Lõppmaitses on juba eksimatu mandlilikööri sädelus koos itaaliapäraselt hea kohviga, mis paneb keele rõõmsalt judisema ja nautleja silmad naerukurde tekitama. Järelmekk paneb end tundma kui hea seltskonna keskel õhtusel katuseterassil sumisedes ... see on selline külluse ja kõigega rahulolu tunne, mida toonitavad täidlane kohvikoogike ja pits mandlilikööri.

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja õlija paletiga, magus-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-hapuka buketiga  ÜBERRÜÜBE! Täidlase naudingu tugevdamiseks soovitaks pakkuda koos millegi sama siivutult heaga, olgu selleks siis mandlikook või -jäätis.
--------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment