Tuesday, July 29, 2014

Low Gravity Saison

Low Gravity Saison (Brewfist, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Liigimääratlus: saison. ratebeeril pole veel koondhinnet tekkinud.

Toojainfo (google tõlke vahendusel): "Malts: Pilsner, Emmer Wheat Hops: Nelson Sauvin, Pacific Saison low-alcohol and extremely dry hops with ocean and 30% of einkorn wheat grown in the vicinity of the brewery organic farm Podere Monticelli"

Väike lihtne pudel, sildil on ... eee ... vist tagurpidi mehike? :) Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasist, olles äärmiselt suuremulline, kuid üsna püsiv. Õlle värvus - kergelt häguselt valkjaskollane. Aroomis domineerib hetkeks süsihappegaas, kuid selle all on kergele saisonile omane hapukas vürtsikus.

Esmamekk on vesisepoolne ja hapukas. Keskmaitse meenutab käärima lastud kasemahla ja rabarbereid. Lõppmekis asub domineerima mõrkjas pohlane hapukus. Järelmaitse on super-mahlane ja värskendav.

Kerge kehaga, ülekarboniseeritud paletiga, hapukas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga kerge rüübe, mis sobiks kenasti aperetiiviks või siis aurutatud kala ja köögiviljade kõrvale.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment