Wednesday, July 16, 2014

Vic Secret IPA

Vic Secret IPA (Nøgne Ø, Norra) pdl 0,5 l. alc 7,5 %vol. Liigimääratlus: IPA. Ratebeeri hinnang 89
punkti.

Tootjainfo (googel tõlgi kaudu): "We've done it again! To obtain a new exciting and this time really rare bumblebee type. Vic Secret is just absolutely love them with enblanding of fruit and pine needles, as the world has not seen before. This time we left the U.S. west coast decide painted the composition in this IPA'en. It's fun to get a little out of his comfort zone!
IBU 100"

Keskmist kasvu pikakaelaline pudel, pruulikojale omaselt lihtne silt, mille "kiiksuks" on igal sildil erinev muster pruulikoja tunnus O-tähe sees. Helevalge vahtukiht on rohkem kui sõrmepaksune ja korralikult püsiv. Õlle värvus - õrna uduga kuldkollane. Aroom paneb humalasõbra naeratama - siin leiab nii murust mõrkjust kui adruvallist hoovavat soolakat rõskust kui pisut troopilisi puuvilju.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja intensiivselt magus-mõrkjas. Keskmaitse mõjub super-troopiliselt, siin on koos virsikud ja kiivid, kumkvaadid ja sidrunid. Lõppmaitse muutub raskepoolselt nätskeks, vaiguselt mõrkjashapuks ja eile jõekäärus niidetud heina taoliselt vänge-mõnusalt imalaks (selle sõna parimas tähenduses!). Järelmekk paitab kurku raskepoolse karususega, kirbelt magus-mõrkja vastuolulise hellitusega ja vastuvaidlemist mittesalliva puuviljase otsekohesusega.

Raskepoolse kehaga, keskmiselt karboniseeritud ja kergelt õlija paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜBERRÜÜBE, mis paneb heldima ja järele mõtlema elu parimate momentide üle. Siia juurde on üsna keeruline midagi muud soovitada kui korralikku suud õhetama ajavat karrit.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment