Sunday, July 27, 2014

Red Machine IPA

Red Machine IPA (Victory Art Brew, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 7 %vol. Liigimääratlus: IPA Ratebeeril pole veel koondhinnet.

Tootjainfo:"linnased: pale ale, caramunich II, carapils, nisu. humalad: chinook, amarillo, centennial, columbus. vesi. pärm. IBU 65"

Lihtne pika kaelaga keskmist kasvu pudel, sildil hokimängija. Poole sõrme paksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - tugevalt hägune tumedam oranž (pudel oli ka horisontaalasendis, mistõttu pärm läks lendu). Aroom on tugevalt puuviljaselt ja vaiguselt humalane, magus-mõrkjas.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja intensiivselt magusmõrkjas. Keskmaitses domineerib paraku pärm, selle taustal on veidi veinine ja greibine. Lõppmaitses tajub juba tugevamalt greipi ja mandariini, sidrunikoort ja ... deem, kõrvalt öeldi märksõna "rabarber" ja nüüd ma seda tunnengi :) Järelmekk mõjub lausa seedermänni seemne taoliselt aromaatselt kirbe-magus-vaiguselt ja mõnusalt vürtsikalt.

Keskmisest veidi raskema kehaga, nõrgalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsike buketiga übertasandi rüübe, mille korrektset tajumist takistas liigne jahutamine ja hõljumaläinud pärm. Hea kraam igatahes, koos vürtsikama nuudliroaga oleks see suisa oivaline.
------
pilt kolleegi tehtud

No comments:

Post a Comment