Thursday, October 19, 2017

Du Luktar Lite Som Första Gången Jag Träffade Dig


Du Luktar Lite Som Första Gången Jag Träffade Dig (Beerbliotek, Rootsi) prk 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Ipmperial IPA" ja hinnnag pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "This beer is dedicated to Viktor Näslund, one of our best mates. He's been with us from the start and has been a true supporter. Thanks buddy, Glädje"

Leidke endale mõni rootsi keele oskaja ja laske õlle nimi ära tõlkida :)

Väike purk, sildil aegumatu tarbekunsti hõnguline triibundus. Sõrmepaksune kollaka varjundiga vaht püsib mõnda aega ja jäta kena vahujälje klaasiseintele. Aroom on raskepärane, koerakarvane ja vaigune.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on magusakas... või isegi magus, rosinate ja konservananassi segune. Lõppmaitse jääb samamoodi magusaks, kuid õnneks toob sinna juurde vürtsikas-hapukat selgust. Järelmekk on magusakas-mõrkjas, jõuline ja tuntavalt alkoholine.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja veidi õlija paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-magusakas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga keskpärane rüübe. Topelt-IPA kohta ootamatult lame ja liiga magus.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment