Friday, March 31, 2023

All the Single Hops: HBC 586

All the Single Hops: HBC 586 (Fuerst Wiacek, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 6,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 4,05 punkti.

Tootjainfo: "DDH IPA - dry hopped with HBC 586"

Keskmist kasvu pudel, lahedalt sõna "single" teemal keerutav kujundus :) Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - mudruselt kollane.

Aroom - see on hullutavalt põnev segu männikoorest, kassiliivast ja sidrunikoorest ning laimimahlast, väikese bihjega Vietnami salvile!

Esmamekk on keskmisest näka raskema kehaga ja magus-mõru. Keskmaitse - hmmmm - sidrunikooremoos kreeka pähklitega? Lõppmaitse - rohelised noored kreeka pähklid sidrunväändiku ja sidrunheinaga. Järelmekk - kummmmmaline segu vanast männivaigust, kuivatatud laimikoortest ja kamprist???

Friigikas. Kerge friigikas, millel on 16 eri tahku, mis sõltuvad sinu varasematest kogemustest-mälestustest, et millega sa neid samastada suudad. See HBC 586 eksperimentaalhumal hakkab vanale Gambrinusele järjest rohkem meeldima!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment