Friday, March 31, 2023

Arktos: Fiji Rum

Arktos: Fiji Rum (Hop Hooligans / Lehe, Rumeenia / Eesti) prk 0,33 l. alc 16,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,33 punkti.

Tootjainfo: "Water, Grains (Pale malt, Oat flakes, Munich, Dextrin malt, Red Rye Crystal, Crystal medium, Crystal extra dark, DRC, Carafa Spezial 1, Carafa Spezial 3, Chocolate malt), Hops (Nobody cares), Yeast (WLP002)
Our fates might be written in the stars, and it could prove to be quite alarming.
Welcome rage incarnate, fallen from the deepest and coldest of Cosmos, shredding the fabric of reality with it's freezing maw.
Arktos is here.
IBU 20"

Väike purk, seeriakaru helepruunil foonil. Sentimeetrine tumepruun vaht kaob kiirelt. Õllevärvus - sitasitik-must?

Aroom. See hetk hämaruse ja pimeduse vahel, kus sa enam ei näe, aga veel aimad. Kuu veel ei paista ja tähed ei ole oma kohtade peal. Sina kompad jalgadega teed ja liigud oletamisi koorepumati poole.

Esmamekk. Oehhhhh. Pehhhhhhme tugitool, kuhu sa vajud, saades aru, et enne hommikut siit sa ei tõuse. Raske villane pleed põlvedel, nohisev koerakere labajalgadel.

Keskmaitse. Maailm võib minna kuhu tahab ja olla seal nii kaua kui vaja, aga sind see ei huvita. Kujutad ennast katusele, vaatetornina kõrguva korstna otsa, vaatamas silmapiiril kumava loojangu viimase mälestuse suunal ja tunned, kuidas šokolaadiliköör su naha kaudu sisse immitseb

Lõppmaitse. Sametised mälestused, soojad ja sarvilised. Pähkli-šokolaadi-iiriselised.

Järelmekk. On see nüüd sinu enda lapsepõlv või vanaema mälestused peale pikka kehva aega saadud šokolaadist? Põlvkondade vahelised mälubarjäärid sulavad üheks lapitekiks, millel pole algust ega lõppu.

KRESTOMAATLISELT KORRUSMAJALIKULT KURADIMAMEELETU. Kuna saada pole, siis ärge isegi unistage. Või siiski unistage, aga ärge küsige ega oodake. Kokkuvõtet, mamõtlenjaütlen.
---
oi kuidas tahaks et oleks saada
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment