Thursday, March 9, 2023

Oh, Hi March

Oh, Hi March (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Amber Lager - International / Vienna" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lager - Vienna" ja hinnang 3,65 punkti

Tootjainfo: "Beautifully crushable märzen. Aroma showcases caramel, dried fruits and roasted malts. Palate is full-bodied, building with charming malty flavours and finishing with a crisp dry finish
IBU 24"

Väike purk, koja tunnustilk seekord kolmnurk-kristallilisel foonil. Kollanevaht täidab 2/3 klaasist ja on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt kuldpunane. Aroomis kuivatatud maasikad, rauane rabavesi ja veidi karamelli.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - mõrkjas-hapukas, rabaveene, rauane, roostene ja kergelt kuivalt keelekülgi ahistav. Lõppmaitse - hapukas-mõru, kergelt vürtsikas, kuiv ja karge. Järelmekk - magus-vürtsikas, kuiv, piiiiisut kirbe ja õhkõrna suituse aimdusega.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magus-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Jah see on märžen, ehkki veidi steroididel, st nõka liiga jõuline et olla klassikaline ... aga see pole ju üleüldse halb!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment