Wednesday, March 1, 2023

Memor Bourbon BA

Memor Bourbon BA (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 4,32 punkti

Toojainfo: "Bourbon barrel aged imperial stout with maple syrup and coconut."

Väike lihtne pudel, mille hõbelsilt ja vahakael annavad aimu millegi erilise lähenemisest. Sõrmepaksune tumepruun vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - otsalõpmata must.

Aroom. HUNNNNNIIIITTTUUUUU! Kookoskreemiga šokolaadivahvel. Imeliselt pehme, suus-sulav, nina, meeli, keeli ja kõrvu enda poole kutsuv kookoskreemliköör.

Esmamekk - pehme, täidlane, šokolaadi-iiriskomm (sihuke on ikka olemas?)

Keskmaitse - vahtrasuurup. Just suurup, sest on suuuuuur. Suur ja maitsev siiru, mis on piisaval röstimõru, et mitte olla läila.

Lõppmaitse - Vaaaaata nüüd läks läilaks. Tšutt-tšutt, aga ikkagi. Hapukas ploomine noot üritab maailmavallutuslike plaanidega magusat tagasi hoida, kuid üldiselt on see siiski toorsuhkru melassine-iirisene-mesine magususekuheldis.

Järelmekk - röstitud kookose mõrkjus annab ka oma tagasitõmbava käe, proovides vahtrasUUrupi suurustamist tõkestada ... noh ja tal ka peaaegu see õnnestub

GIGANTNE. KÜKLOOPNE. IRRRRMUS. SUURUP. VahtraSUURUP. Ja kookoseLIKÖÖÖR.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment