Tuesday, March 28, 2023

Berliner Landbier

Berliner Landbier (Fuerst Wiacek, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Zwickelbier / Kellerbier / Landbier" ja hinnang 58 punkti. Untapd ütleb: "Lager - Helles" ja 3,47 punkti.

Tootjainfo: "Helles – Decoction brewed with Spalter Select, Tradition & Mittelfrüh. Collaboration with Lost & Grounded"

Keskmist kasvu purk, lahedalt lihtne ja värviline sildikujundus. Erkvalge vaht täidab veidi üle poole klaasist ja üsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom - klassikaline linnaseline laager, ehkki väike mullane/maalähedane nüanss on ka lisaks.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja hapukas. Keskmaitse - tummiselt linnaseline ja magusakas-mõrkjas. Lõppmaitses mõrkjas osa tugevneb ja muutub veidi ürdiseks, võibolla pärnaõielikuks. Järelmekk - magus-mõrkjas, sepikune ... jaa siis saabub asjakohane saksa humalate vürtsikas element.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-magus-mõrkjas-magus-mõrkjas-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe - seda klassikaliste saksa joogiõllede kategoorias. See on umbes nagu meetri- või liitristandard - mis sa tast ikka imetled, aga no mõistusega annad endale aru et superhea sooritus!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment