Friday, March 3, 2023

Barley Wine (Sori Brewing x Aquae Maltae)

Barley Wine (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 10,8 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Barleywine - Other" ja hinnang pole välja kujunenud

Tootjainfo: "When Estonia meets France... A powerful and characterful beer is created! Brewed in collaboration with Sori Brewing, this beer is worthy of the best barley wines. It is syrupy, smoky and very tasty thanks to the chestnut honey it contains. We have concocted a real magic potion that will certainly not leave you indifferent."

Väike lihtne pudel, ilmselt AI-sildikujundus muinassõdalate teemal ja vahakork. Muuseas vahaks on kasutatud äärmiselt ebameeldivalt kilduvat-murenevat pitserivaha, mis ei sobi selle eesmärgi jaoks üleüldse. Õlu on peale avamist mikropudinaid täis, lauast rääkimata.

Kollane vaht täidab pool klaasist ja püsib kenasti. Õlle värvus - tihkelt ja õlisena tunduvalt kuldpunane.

Aroom. Njaaaaa, see väärib pikkkkkkkka nuhutamist ja omavahel arutamist, sest et - midagi sellist pole ju varem tundud! Kastanimesi - kas teie olete proovinud? Vana Gamrbinus ei ole. Aga kuidas seda kirjeldada? Viinamarjadžemm, õietolm, suir, timuthein ja närbunud angervaks ehk?

Esmamekk on raskepoolsekehaga ja tümisevalt mõrkjas-magus, viinamarjaseemnete õli meenutav.

Keskmaitse - mandlid, aprikoosiseeme, saialilletinktuur, mesilasvaha ... uhhhh kui palju ja kui kummalises koosluses maitseid.

Lõppmaitse - jeberentuse tudarantus. See on nii kummaline hetk, kui saad aru, et sa ei saa aru sellest maitsekooslusest ... aga see kõik meeldib sulle ikkagi!

Järelmekk - ommmmmnammmmummmmm. See. Suur. Et. Puidune, jah? Viinamarjaseemnene? Võibolla. Tagurpidikuklasaltone? Eiole kindel

Taratuiraaaraaa! Vana Gambrinus on segaduses ja meelitatud ja tänulik ja veidi nukker ühekorraga. See on niiiiiiiiiiiiiiii teistmoodi maitsetulv, et ajab segadusse. Meelitatud ja tänulik, sest õnnestus mekkida. Nukker, et seda siinkandis saada pole
---
ei ole Gambrinuses saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment