Tuesday, May 14, 2024

Barcelona - Premium Lager

Premium Lager (Barcelona, Hispaania) pr 0,33 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - International / Premium" ja hinnang 17 punkti. Untappd liigimääratlus: "Lager - Pale" ja hinnang 3,04 punkti

Tootjainfo: "Our new premium beer. Barcelona is lager, an easy drinking and slightly hoppy beer. But Barcelona is not just another lager, it was born with the idea of being the best lager ever made in our country"

Väike purk, dekoratiivselt värviküllane kujundus. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt heledapoolne kollane. Aroom on väga nõrgake, linnaseline magusus seguneb veidi sünteetlis-kummise hapuga.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse - magusakas-hapukas ja veidi kustutuskummi meenutav. Lõppmaitse - magus-mõrkjas, murune ja peenleivane. Järelmekk - magus-hapu, õrna kummivooliku puudutusega.

Kergepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-magus-hapuka buetiga OK taseme rüübe. Otseselt halb ta pole, kerge kummine/plastine puudutus on omane enamikele odavama otsa laagritele. Aga teist ostu tegema ei kutsu ka kuidagi. Suurim viga selle õlle juures on ebamõistlikult ambitsioonikas müügitekst (vt tootjainfot).
---
ei ole Gambrinuse kaup
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment