Friday, May 31, 2024

Jing-A (京A) - Flying Fist IPA

Flying Fist IPA (Jing-A (京A), Hiina) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 85 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - American" ja hinnang 3,7 punkti.

Tootjainfo: "Our flagship American IPA is abundantly dry-hopped with Citra and Simcoe for an intense burst of tropical fruit aromas, including passionfruit and pineapple. Pale malts set the stage for flavors of fresh pine and zesty citrus, accentuated by a smooth mouthfeel, medium bitterness, and a crisp finish.
A favorite among hop-heads, this beer is our go-to IPA for
all occasions.
IBU 60"

Väike pudel, multikalik-asiaatlik kujundus. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on pisut väsinud mõrkjas-magusas oleksu meenutab poolkuivanud mandariinikoort.

Esmamekk on keskmisest suti raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas, veidi keeleotsa näksav. Keskmaitse - mõru, veidi hapukas, vaigune, greibiseemne ja laimikoore ristand. Lõppmaitse - karmipoolselt mõru, aga ka magusa toeka linnaselise pehmendusega taga. Järelmekk hakkab suisa ootamatu intensiivsusega vürtsikalt särama nagu moodsat vurhvi valgusreklaam baariukse kohal.

Keskmisest veidi raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-mõru-hapukas-mõru-magusakas-VÜRTSIKA buketiga Väga hea taseme rüübe. Tõepoolest, et AIPA mis AIPA, ehk veeeidi väsima hakkav, aga ilus vanakooli IPA-tükk, mis on selge nii oma värvilt, lõhnalt kui maitselt ... ja üllataval kombel on vältinud selle humalakombinatsiooni tüüpilist haisukomponenti. Seltsimehed hiinlased oskavad õlut teha ning ei häbene seda ka "ameerika IPAks nimetada", selmet kuidagi endapäraseks ümber defineerida - nii et antud juhul tuleb neid ju kiita!
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment