Thursday, May 30, 2024

Jing-A (京A) - Worker's Pale Ale

Worker's Pale Ale (Jing-A (京A), Hiina) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang 42 punkti. Untappd liigimääratlus: "Pale Ale - American" ja hinnang 3,55 punkti.

Tootjainfo: "A full flavored pale ale for the Beijing working man. This beer is light, refreshing, and generously hopped for that extra pick me up between shifts. Just what you need after a long day on the job.
IBU 32"

Väike lihtne pudel, multika-proletaarne kujundus :) Kollane vaht täidab ligi pool klaasi, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt ja intensiivselt kuldpunane. Aroom on mõrkjas-magusalt puidune ja linnaseline.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja mõru. Keskmaitse - mõru ja hapukas, puidu ja sidrunväändiku segune. Lõppmaitses läheb mõru üle juba kirbepoolseks, vängeks ja vürtsikalt hammustavaks. Järelmekis mõrudus veidi taandub, rohmakavõitu askorbiinine hapu koos vürtsika torkivusega jääb kauaks püsima.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-hapukas-mõru-vürtsikas-kirbe-mõru-vürtsika buketiga Ülevõllikas. Jah, APA võib olla kuiv ja krõps, aga mitte nii rusikaga-näkku ja tasakaalustamata mõrulaksuga.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment