Saturday, May 25, 2024

Brothers - Festival Apple

Festival Apple (Brothers, England) pdl 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Apple Cider" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Cider - Dry" ja hinnang 3,09 punkti

Tootjainfo: "Made by 4 brothers in Somerset. Born in the most famous field in the world, Glastonbury marked the beginning of our inspiring journey. Festival Apple is a refreshing, medium dry cider made from the juiciest bittersweet apples. Full of flavour & perfect for enjoying with friends. Serve chilled over ice. Gluten Free. Suitable for vegans"

Kopsakas pudel, roheõunane kujundus. Erkvalge vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid kaob kõva kohina ja kiirusega. Joogi värvus - kirkalt kuldne. Aroom - nohhhh see kummaline segu guašist ja kõdust ja külmavõetud õuntest, mille peale need PÄRIS siidrisõbrad löövad sabaga lupsu, aga mida vana Gambrinus väikese ohkega talub.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas ning tuntavalt kuiv. Keskmaitse - hapukas, vesisevõitu ja vägakuiv. Lõppmaitse - magus-mõrkjas ja üha kuivem. Järelmekis on nüüd päris ehedate sügisõunte /nt sibulõunad / tugev maitse ja õunaseemne parkivus.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-magus-mõrkja buketiga Hea taseme rüübe. Poolkuiv siider oma üsna naturaalses esituses.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment