Friday, May 31, 2024

Tanker - Wanderwild

Wanderwild (Tanker, Eesti) prk 0,375 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Wild Ale - Other" ja hinnang 3,46 punkti.

Tootjainfo: "Wild sour ale with rye, sprucetips and lingonberries"

Keskmist kasvu pudel, fooliumkaelus ja kujundus, mis hea fantaasia korral võiks samblane olla. Sõrmepaksune tumekollane vahukiht kaob väga kiirelt. Õlle värvus - tuhmilt punakaspruun. Aroom - metskule pärmile omaselt kergelt kompostine, aga ka mahlaselt pohlane, ja selge-selge kuusevaiguse tooniga.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja happeline ning vaigune, üsna ehedalt kuusevõrsene. Keskmaitse - kuusevaigu element muutub dominandiks, värske eheda askorbiinise säraga. Lõppmaitse hakkab keelekülgi parkima ja ligi hiilib ka mõrkjas puidune moment. Järelmekk - vaigune, kuiv, kuusevõrsene, happeline, väga värskendav.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja väga kuiva paletiga, hapu-magusakas-hapu-mõrkjas-hapu buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Üliehedalt ja ägedalt kuusevõrsene, hapu ja toniseeriv
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment