Thursday, August 6, 2020

Ensemble Three (taaskülastus)

Ensemble Three (Sori, Eesti) prk 0,44 l. alc 8,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Hazy / Double NEIPA" ja hinnang 94 punkti! Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja hinnang 3,9 punkti

Tegemist pole omaette kirjeldusega, vaid võrdlusega kahe aasta taguse kirjelduse pihta.

Nö sissejuhatuses on muutunud paljugi. Slidikujundus ja isegi mõnes mõttes joogi nimi! Jah, ta on ikka "Ensemble three", kuid nime osana pole enam mainitud "DDH Mosaic & Citra", nagu see oli eelneval versioonil. Samas sildil on tootekirjelduses neid kahte humalat siiski mainitud, nii et lähtume eeldusest, et see on siiski sama joogi uus tulemine.

Kollane vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - tuhmilt kuldne. Aroom on üsna sarnane eelmisele korrale - animaalne, vaigune, kore ja vaigune, samas aga ka mangomehune.

Ka maitsepilt on sisuliselt üks-ühele eelmise korraga sarnane, samamoodi magusakas-puuviljase põhjaga, kuid samal ajal vürtsikas ja kribe, veidi agressiivne ja samas nii mõnusalt maitseküllane.

Võrdlusena siis saab öelda: uus kujundus ja uus keet küll, aga õlu on sisuliselt identne kahe aasta taga tehtuga. Jõuline topelt-IPA, mis on tihedalt maitseid täis pakitud. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment