Tootjainfo "Idaho 7 is our favourite new hop because they’re piney, tropical, fruity, citrusy, earthy, and floral all at once. How can you beat that? By combining it with Loral hops - the newest “hot hop” that is bursting with lemon-citrus and dark fruit character. On top of that, we used Cryo Loral, which are specially processed with liquid nitrogen to separate the lupulin glands from the rest of the hop plant to give more of that sweet hop nectar. We brewed them up with Golden Promise malt, chewy oats, and smooth wheat to give a luscious mouthfeel and body to accentuate these special hops. Perfect for a picnic on a beautiful day in Idaho... or anywhere.
IBU 35"
Keskmist kasvu purk, sildil võitleb Lervigi mehike miski uduse kolliga. Valge hõre sõrmepaksune vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt tuhmkollane.
IBU 35"
Keskmist kasvu purk, sildil võitleb Lervigi mehike miski uduse kolliga. Valge hõre sõrmepaksune vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt tuhmkollane.
Aroom on huvitavalt mitmekihiline. Alguses võlub see lihtsa ja lobeda, peaaegu vesise troopilise segumahlaga. Seejärel ilmub veidi vängemaid ananassikke noote ... ja kõige lõpuks vürtsikas-eeterlik, peaaegu kampoli laadne vänge virvendus.
Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse võtab veidi kehakat toekust juurde ja muutub vaigusemaks, veidi lausa torkivaks. Lõppmaitses ilmuvad hapukad mandariinised toonid, kusjuures see mandariin on täis trogitud nelginupukesi. Järelmekk on aga sootuks kuivapoolne, isegi kergelt kirbesse troopilisse vaiku tarduv ... midagi umbes sellist mida nõrgub banaanikobara varre murdumiskohast.
Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERTASEME rüübe! APA kohta uskumatult tihkelt maitseid täis pakitud ja mitmekihiline, juba ainuüksi lõhna kaardistamisele võib kulutada mitmeid minuteid. Tõepoolest uued ja huvitavad humalad, mis võivad anda uued tuuled senituntud õlleliikidele.
---
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment