Friday, August 14, 2020

Pedigree

Pedigree (Marston's, England) pdl 0,5 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Bitter - Ordinary / Best" ja hinnang 20 punkti. Untappd ütleb "English Bitter" ja 3,08 punkti

Tootjainfo: "Brewed with our legendary Burton water. Palate of biscuit malt, spicy hops and light fruitiness. Now with added personality."

Keskmist kasvu proofilkirjadega pudel, lihtne kuid sümpaatne sildikujundus. Kollane vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - punakalt vasekarva. Aroom ... näe on see nüüd siis värvusest või muidu, aga ka siin oleks nagu vaske tunda. 

Esmamekk on kerge ja vesisevõitu, hapukas ja veidi karamelline. Keskmaitse muutub mõrkjamaks ja pähkliseks. Lõppmaitse - magusakas-mõrkjas ja veidi metalselt hapukas, kuivapoolne ja siidine. Järelmekk - magusakas-hapukas, kuivatatud pohli ja pihlakaid meenutav.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusaka buketiga Hea taseme rüübe. Tüübiline briti bitter, mida võid töölõuna kõrvale kaks tükki ära kuugata ja edasi tegutseda.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment