Tuesday, August 4, 2020

Harassment by IPA

Harassment by IPA (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untapped ütleb "IPA - Imperial / Double New England" ja hinnang 3,93

Tootjainfo: "Sometimes lose, always win...
IBU 60"

Väike lihtne pudel, kogu pudelit katval kilesildil kämblajälg. Kollakas vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt täiskuldne. 

Aroom - see on SOE. Saate aru, soe! Päikesesoe veranda, pargipink ja rannakivi. Veidi ka alkoholine, kuid eelkõige siiski soe. Karamelline, kuldkollane ja sügisene. Füüsalimarjade ja kukekommi segune. 

Esmamekk on raskepoolne ja magus. Mitte magus-magus, aga siiski magu. Karamelli mõrkjas-magus. Keeleotsa nakerdav. 

Keskmaitse. Ürdiliköör. Kanarbiku-murakaliköör. Kuldse sügise kuulutaja. Soe ja servadest ähmane ja mahlane. Jaaaa, justnimelt mahlane! Käärinud mahl on ju ka mahl :)

Lõppmaitse. Murakamaitse muutub üha tugevamaks. Murakad ja pihlakad. Kuramuse hea mõte võiks olla teha muraka-pihlaka-nastoikat!

Järelmekk. Puidune. Kanarbikune. Pohlavarrene. Sügavkuldne. Mõrumagus. 

Raske, koguni väga raske. Vähekarboniseerunud ja õlijas. Magus-mõru. Kuubis. Või siis kuuendas astmes. MEGA. Mega muraka-pihlaka-kanarbiku-nastoikade kategoorias. Pakkuda väikesest vanamoelisest kristallpokaalist nagu likööri. Kõik vanaemad oleks selle üle rõõmsad enne ja lahked pärast.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment