Thursday, June 2, 2022

Encore

Encore (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 10,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - Triple New England / Hazy" ja 4,05 punkti

Tootjainfo: "Our Ensemble series has come to its final encore bigger than ever! A New England Triple IPA celebrating the harmony of hops in a powerful way. This beast is triple dry hopped with Galaxy and El Dorado showcasing their flavors of pineapple, passionfruit and tangerine. Sit back and enjoy the last bravado!"

Väike purk, sildil edev lilletappeet. Erkvalge sõrmepaksune vahukihtpole kuigi püsiv, ehkki haakub veidi ka klaasikülgedele. Õlle värvus - häguselt tumekollane. 

Aroom - jaaaaaaaaaa! Jajajaaaaa! Humalavaiku on siin ikka kohe tonn! Tõsi küll, vähese kummise servaga, kuid siiski võimsalt ja värsket ja palju.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-vaigune. Keskmaitse - hapukas-magus, vaigune ja muskaadine!? Lõppmaitse - mõru-magus-mõru, tammekooreselt parkiv ja kadakaselt nakkuv. 

Lõppmaitse - eeterlik, veidi lausa lämmatav, angevaksa, vastu õhtut võimsalt lõhnava õitsva kanarbiku ja närbuva sireliõielilla. Järelmekk - kaneelipähkel, mõrumandel, greibimoos ja apelsinikooretsukaad.

MEGA ja ülevõllikas. VärskeVõimasMega. Agressiivne ja keeltkurrutav. Aga ikkagi MEGA. Sest ükskõikseks ei jäta see õlu kohemitte. 
---
pilt isetehtud.

No comments:

Post a Comment