Monday, June 13, 2022

Pooka Tropiskais Mango Milkshake

Pooka Tropiskais Mango Milkshake (Cēsu, Läti) pdl 0,5 l. alc 5,5% Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Milkshake / Smoothie" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Pale Ale - American" ja hinnang 3,38

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Following the world trends, the POOKA family for the summer period will be supplemented by the Tropical Mango milkshake line, which contains aromatic Citra and El Dorado hops and real mango puree. In turn, the combination of lactose, as well as wheat and oat malt, will give creaminess and leave a pleasant aftertaste."

Keskmist kasvu pudel, kirju-suviseltmõjuv sildikujundus. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - hämuselt tumekollane. Aroom on pigem köögiviljane kui mangone, ehkki selles keedetud magusas köögiviljapürees on ka puuviljaseid noote.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse muutub veelgi magusamaks, aga õnneks ka mõrkjamakas, nii et päris läilaks tulemust ei nimetaks. Lõppmaitse - mõrkjas-hapukas-magus, nüüd juba veidi ka mangone, ehkki pigem mandariini-mango mehune. Järelmekis ilmneb ka vähene vürtsikas elevus, mis aitab muidu üsna tuhmi magusat ja pisut jahust pilti parandada.

Keskmisest veidi raskema kehaga, vähekraboniseerunud ja mudruse paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-vürtsikas-magusa buketie Hea taseme rüübe. Puuviljaõllena on ta enam-vähem veenev, milkshake-IPAna kah päris lati alt läbi ei jookse. Käib kah
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment