Thursday, June 30, 2022

VAMOS!

VAMOS! (Cool Head, Soome) prk 0,33 l. alc 4,4 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Pale Lager - American" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd'i liigimääratlus: "Lager - Pale" ja hinnang on 3,09 punkti.

Tootjainfo: "Mexican Lager - a true ode to crispiness and drinkability. We brewed it with Motueka hops to give it a touch of those zesty lime notes."

Väike purk, sildil midagi palju päikeselist. Valge vaht täidab ligi pool klaasist, kuid kaob ruttu. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom - hea kirgas vesi, mõnus puhas laagri linnaseline hõng, suti mõrkjamat humalat - kuulge, see lõhnapilt on ju väga hea!

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas, kergelt tsitruseline. Keskmaitse - hapukas-magus, linnaseline ja laimine. Lõppmaitse - magus ... ehk isegi veidi liiga maisiselt magus, aga seda ääristab samas mõrkjas-hapu kenadus. Järelmekk - mõrkjas ja vürtsikas, karge ja turgutav.

Keskmisest veidi kergema kehaga, hapukas-magus-hapukas-mõrkjas-magus-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe! See võib kõlada uskumatult, kuid vana Gambrinus kohtab vist esmakordselt maisilaagrit, millega siiralt rahule jääda, väga stiilipuhtalt ja samas väga hästi tehtud! Omamoodi ausammas lihtsusele ja puhtusele!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment