Friday, October 11, 2024

Nu - Wild Rabbit

Wild Rabbit (Nu pruul, Eesti) pd 0,33 l. alc 7,3 %vol.

Tootjainfo: "tumedate baasõllede 2104 & 2207 segu, millele maitsete vürtsitamiseks on lisatud mustsõstraid, apelsinikoort, kuusevõrseid ning erinevaid ürte (nelk, ingver, piparmünt)

Väike matsakas pudel, sildil sarvikjänes. Beež vaht täidab pool klaasist ja on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt mahagonipunane. Aroom - eemaltkaugelt on tunda piparmünti, lähemalt tõmmates täidab nina aga aigus karamelliseerunud apelsinikoor - hullult põnev ja ootuses silmikissitav bukett!

Esmamekk on keskmises veidi raskema kehaga ja magus-hapukas ning mustsõstramarmelaadise noodiga. Keskmaitse - kuusevaigu nätskes koorikus apelsinitsukaad ... isssssver kui mõnus kombo! Lõppmaitses hakkab ennast avama ingveritšakra, pressides ennast koos nelgi aromaatse mõrkjusega lähimasse puuõõnde. Järelmekk - bockilik röstpähkel, impstoudilik kõrbenud leivakoorik, kuusevõrse apelsinimarmelaadis.

MEGA! MEGAPÕNEV KOMBINATSIOON JA MEGAMEISTERLIK TEOSTUS! See on uskumatu, kuidas pruulmeister on sutunud kokku panna viis-kuus isekat maitset sellisel moel, et nad ei karju üksteisest üle ega lämmata teineteist, vaid laulavad selgehäälses kooris sel moel, et iga toon on eraldi tunda! USKUMATULT MEISTERLIK TEGU!
---
ei ole Gambrinuses saada
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment