Monday, October 14, 2024

Pühaste - Roulette Hop Series - Elani

Roulette Hop Series - Elani (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,92 punkti

Tootjainfo: "Hop Roulette is a series showcasing new and experimental hop varieties. This edition is using 50% Elani and 50% Strata hops"

Väike purk, seeria tüüpkujundus seekrd oranžikal foonil. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua, haakudes kenasti ja tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt ja heledapoolselt kuldne. Aroomi tugev-kirbe urinaariumi moment, märg kassikarv, krõbedaks röstitud sibulat meenutav.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - puidune, kare ja veidi vaigune. Lõppmaitse - pajukoore parkivuse ja mõrudusega, röstsibula aspekt paneb jätkuvalt kulme kergitama. Järelmekk - hapukas-vaigune, nüüdseks juba päris magus-õlise konsistentsiga ... selleks et kõige päramises otsas taas lajatada kuiva-puidusesse, keelele takerduva liivapaberiga

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja mängulise paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-magus-mõru-vürtsika buketiga Nii ja naa rüübe. Ühest küljest tema muutuv olek kuivast kuni õliseni ning veider-sibulakrõbukliline maitsepilt on ju põnev ... aga kas see on midagi, mida veel ja veel juurde küsida?
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment