Thursday, December 12, 2019

Wipeout IPA


Wipeout IPA (Port Brewing, USA) pdl 0,66 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 99 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,74 punkti

Tootjainfo: "With 78 IBUs. Our version of a West Coast IPA- brewed in the San Diego style. This massively hoppy beer gets its flavor and attitude from no less than five hop varieties including Amarillo, Centennial, Cascade, Simcoe and Summit."

Kopsakas pudel, sinine-lainene sildikujundus. Kollakas vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroomis seguneb närbuv muru ja troopiline segumahl.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitses leidub nii raudrohust karmi mõrudat kui heinast närbuvat magusust kui üleküpsenud tikrite mahlasust. Lõppmaitse on hapukam, meenutades nüüd rohkem valgeid sõstraid segatuna männivaiguga. Järelmekk on hapukas ja vürtsikas, suurepärase mahlase mõrkjas-magusa fooniga.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõru-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. Jah, on aru saada, et need humalad on väsinud, kuid ikkagi - ka kõrges vanuses on see üks ülimeeldiv mahlane klaasitäis.
---
pilt isetetud

No comments:

Post a Comment