Monday, August 26, 2019

Desperados


Desperados (Heineken, Prantsusmaa) pdl 0,33 l. alc 5,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Other" ja hinnang 1 punkt (vau, kas pole!). Untappd ütleb "Lager - Pale" ja 2,67 punkti.

Tootjainfo: "Desperados, the world's first bear with the spirit or tequila. There to take every party to the next level. The bitter of beer perfectly combined with the sweet of tequila. Ideal for any party"

Väike reljeefkirjadega läbipaistev pudel (brrrrrr!), värvikirev mehhikolik sildikujundus. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. 

Aroom on kaheplaanine. Alguses ja kaugelt lööb ninna odava laagerõlle hapukas-tolmune ebameeldiv vine. Lähedalt aga mattub nina parfümeeritud limonaadilikku magususse. Aju plingib hoiatus-signaale: "sind üritatakse petta!!!"

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus, suisa suhkrune. Keskmaitse - aromatiseeritud magus limonaad, millele on üritatud anda hapukas-mõrkjat laimimekki. Lõppmaitse on magus, kihiseva odava poola pulbrijoogi taoline, vähese mõrkja alatooniga. Järelmekis vabaneb odavalt, ent magusaks lakitud võõba alt odava masslaagri hapukas tokerjas olek.

Esiteks vajab vastamist küsimus: "miks?" Et miks sellist jooki üldse hinnata? Noh vaadake lihtsalt juhtus see vana Gambrinuse kätte ühe laojäägi ülevõtmise kaudu, ise poleks taolise kraami ostmise peale tulnud ei iial.
Teiseks - ammu ja õigustatult snobismis süüdistamine kannab oma vilju - aegajalt tuleb maitseid nivelleerida, nö Kroonlinna null jälle välja mõõta.
Kolmandaks - vana Gambrinus üritas kõigest väest läheneda asjale eelarvamusvabalt, aga pole midagi teha - kõik rääkis vaid ühte ja raskelt rakenduslik-turunduslikku keelt: see jook on suunatud verinoorte tibide sihtgrupile. Magus ja limonaadilik, samas kraadiga jook, mille tulemuslikkuses ei tule kahelda.
Kokkuvõtteks: lapsed, ärge seda ostke!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment