Sunday, August 18, 2019

Shadow Game 2 - Dark Chocolate & Valencia Orange (Bourbon BA)


Shadow Game 2 - Dark Chocolate & Valencia Orange (Bourbon BA) (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,2 %vol.

Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,24 punkti

Tootjainfo: "Rare single barrel release! Super massive Imperial Stout with dark chocolate & Valencia orange aged in Heaven Hill Bourbon barrels."

Väike lihtne pudel, elegantne kuld-valge sildikujundus. Senitmeetrine mustjaspruun vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - murr-murr-must.

Aroom. Püha apelsin! EBAPÜHA APELSIN! Üleskeeratav apelsin! Šokolaadikomm, apelsinitrühvel, kumkvaadipadrun, ansambel Apelsin, apelsiniliim, merevaigutuba apelsini-marmelaadist. 

Esmamekk. Aaaaa. Aaaa nagu apelsin. Alpesin. Alpiseen. Madalmaa. Kraumpuffel! 

Keskmaitse. Komeedi komm ... miks see mulle kangastub? Apelsiniliköör. 

Lõppmaitse. Dirižaabel-apelsin, mis on suur nagu raekoda ja mille all ripneb kumkvaadikorv, kattes kogu maa ja taeva kollakas-oranži kumaga.

Järelmekk. Allah-apelsin. Šokolaadi-apelsin. Šokolaadiga täidetud apelsin!

MEGA-MANIAKAALNE! Ainuke küsimus (miks ei kõla "intergalaktiline" ja muu jabur jutt) - kas SÄHERDUST apelsiniküllust on võimalik saada ilma essentsideta??? Siin on apelsini-taevas ja šokolaadi-põrgu ühes klaasis. Ja see klaas on seestpoolt kuus korda suurem kui väljast!!!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment