Sunday, May 31, 2020

Arrogant Bastard (USA)


Arrogant Bastard (USA) (Stone Brewing, US) prk 0,473 l. alc 7,2 % Ratebeeri liigimääratlus: "Red Ale - Imperial" ja hinnang 99 punkti!!! Untappd ütleb: "Strong Ale - American" ja 3,74 punkti.

Tootjainfo: "This is an aggressive ale. You probably won’t like it. It is quite doubtful that you have the taste or sophistication to be able to appreciate an ale of this quality and depth. We would suggest that you stick to safer and more familiar territory–maybe something with a multi-million dollar ad campaign aimed at convincing you it’s made in a little brewery, or one that implies that their tasteless fizzy yellow beverage will give you more sex appeal. Perhaps you think multi-million dollar ad campaigns make things taste better. Perhaps you’re mouthing your words as you read this.
IBU 100"

Tegemist on võrdlusega vahepeal Eestis ainsana saadaval olnud Berliini pruulikojas tehtud versiooniga. See siin on taaskord jänkistani algupärand.

Keskmist kasvu purk, sildil ikka pruulikoja tunnus-sarvik. Vahupilt on sama tihe ja kreemine ja punakas-kollane. Õlle värvus on seekord kirgas ja tumepunane. Aroom on rikkalikult ja külluslikult magus-mõrkjas, ürdine ja linnaseline ja kange. 

Maitsepilt on just see, mida sai omal ajal ameerika algupärast proovitud ning mille järgi saksa versioonis igatsetud. Jõhker, jäme, kuivapoolne, ürdiselt-kanarbikuselt parkiv. Karamelline ja vaigune, mõru ja hoolimatu.

Tere tulemast tagasi, vana ja hea, jõhker ja karvane, ülbe ja hoolimatu ülevõllikas!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment