Sunday, May 17, 2020

Dr. Albon Remix 2.0


Dr. Albon Remix 2.0 (Kalamaja, Eesti) prk 0,44 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / NEIPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untapped liigimääratlus on "IPA - New England" ja hinnang 3,74.

Tootjainfo: "Dr Albon Remix 2.0 is Double dryhopped New England IPA, just like its predecessor Dr Albon, but only thing they share is the name and the style. Remix 2.0 is brewed to honor the style of hops.
IBU 37"

Keskmist kasvu purk, sildil oma eelkäijaga sarnlev fantasmorgaana :) Erkvalge vaht täidab pool klaasi ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on just see, mida NEIPAdelt tahakski kohata - mahlane, värske, puuviljane ja samas tuntavalt ja jõuliselt humalane. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas, mahlane ja varvastega meres sulistav. Keskmaitse muutub tugevalt mõrkjamaks ja hapukamaks, humalahammustus hakkab vaikselt keelekülgi kudistama, varvaste all liigub kiviklibu. Lõppmaitse kannab kahte lainet korraga - mõrut ja magusat, suurepäraselt tasakaalus olevat puuviljahumalat, virsikuhumalat ja konservpirnihumalat. Järelmekk rahuneb veidi ja kandub mõõdukama järellainetusena vürtsikas-magusat rada, soe vesi paitab pehmelt loksudes paadisillal istuja sääri.

Keskmisest sudi-sudike raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magus-vürtsikas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Jebenti kui hea ja mahlane, soe ja maitseküllane.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment