Sunday, May 3, 2020

Heavy Daddy


Heavy Daddy (Reketye, Ungari) prk 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / NEIPA" ja hinnang 82 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 3,76 punkti

Tootjainfo: "Incredibly juicy and fruity neipa.
Intensly dry hopped with galaxy and simcoe and citra
IBU 30"

Väike purk, sildil kaalukas versioon antiik-skulptuurist :) Valge vaht täidab pool klaasist, püsib kaua ja haakub ka tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - mudruselt hallikas-pruun. Aroom übermahlasest troopilisest IPAst ja kirbest ülehumaldamisest.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub magusamaks ja samas kirbeks humalahammustuseks. Lõppmaitse - hapukas ja mahlane troopiline mehu upub vänges mudrusest kirbuses nagu kirp kaamelikarvades. Järelmekk aga üllatuslikult taandab selle kribuse veidike sulgude taha ja korraks pääseb esile mango-ananassi-kiivi smuuti ... et siis jällegi kaduda kriipiva humalahammustuse taha.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-kirbe-hapukas-magusakas-kirbe-magusakas-hapukas-kirbe buketiga ülevõllikas. NEIPAde mudruse ja kirbe otsa esindaja, aga õnneks mitte kõige rämedamas versioonis.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment