Wednesday, February 8, 2023

Bloody Geezer

Bloody Geezer (Salama, Soome) prk 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja hinnang 56 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Berliner Weisse" ja 3,73 punkti.

Tootjainfo: "Sour - Fruited Berliner Weisse. A tropical mongrel of a beast. A sour explosion of mango, passion fruit, blood orange & vanil"

Keskmist kasvu purk, sildil karvakoletis :) Kollane vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid kaob koleruttu. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroomis tugev magusmango ja passioonihapu

Esmamekk on keskmise kehaga ja ebamääraselt hapukas. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, vähese vaniljese mõruda ja veriapelsini kuiva fooniga. Lõppmaitse - mõru-hapukas-magusakas, mandariinikoore ja üleküpsenud apelsini segune. Järelmekk - hapu, kuiv, mahlane, karastav.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magus-hapuka buketiga nii ja naa rüübe. Mõnusa janukustutajana - oooojaaaaaa! Juhul kui siin TEGELIKULT on 8 %vol, siis on see niiiiiiiiiiiiiiiiii nurjatult hästi peidetud, et see kuulub keelatud võtete hulka :) Kõik lubatud maitsed on siin joogis ju olemas ... aga no vaimustuda maitseküllasuse mõttes ei suuda mitte üks tonksukenegi.
---
Gambrinuses saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment