Monday, February 13, 2023

Respiraator (taaskülastus)

Respiraator (Käbliku, Eesti) pdl 0,44 l. alc 8,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Bock - Doppelbock", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Bock - Doppelbock" ja hinnang 3,54

Tootjainfo: "Vanarahvas on öelnud: "Kus häda kõige suurem, seal abi kõige vähem". Ei kaitse aluspüksid suure häda eest jalas, veel vähem siis näo ees. Samas on see parem kui mittemidagi.
IBU 25"

Tegu pole omaette kirjeldusega, vaid võrdlusega kahe aasta taguse esimese väljalaskega, mille taseme osas oli küsitavusi. Tumekollast vahtu on nüüd tublisti vähem kui toona. Õlle värvus on kirkam ja veidi heledam. Aroom on laias laastus samasugune, kuid vähem on seda häirivat medikamentooset fooni. Ka maitse on puhtam ja meeldivam ning rohkem stiiliootustele vastav (pähklisem ja karamellisem), ehkki veidi toorevõitu ja alkoholine.

Võrreldes aastataguse esimese partiiga on see sooritus nüüd veidi parem. Tõsi küll, ka praegu ei saa seda pidada etalonivääriliseks, kuid igatahes on toimunud areng õiges suunas. See konkreetne partii on aga pisut noore- ja toorevõitu, võimalik et nii u kuu-kahe pärast on saabunud parim hetk ja küpsusaste.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment