Monday, February 20, 2023

Chillinn' With Rhubarbar & Apple

Chillinn' With Rhubarbar & Apple (Hopalaa, Läti) prk 0,44 l. alc 5,2 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Berliner Weisse" ja 3,75 punkti

Tootjainfo: "Ingredients: water, barley malt, wheat malt, hops, yeast, rhubarb and apple puree, vanilla."

Keskmist kasvu purk, udune-rannane sildikujundus. Valge tihe vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom - no kõige puhtamal kujul rabarberivars! Ainult et väikene väävline vine selle taga loob veidi nina kirtsutama paneva fooni.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja hapu. Keskmaitse - magus-hapu, suhkrusse kastetud rabarberivars kui suvetunde tekitaja ehedal kujul! Lõppmaitse - pisut vesisevõitu, kuid samas ka nii mahlane, sügisõuntest pressitud õunamahl oma muheda ja asjakohase parkivusega. Järelmekk on magus-mõrkjas nagu juba vanemale rabarberile omane, väääähene vaniljene pehmusenoodike ilmub ka välja.

Keskmisest suti kergema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-magus-hapu-mõrkjas-hapukas-magusa buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Suuuuuurepärane janukustutaja ja ehedalt lubatud maitsete kandja!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment