Friday, February 17, 2023

Vanilla-Mokka-Tonka

Vanilla-Mokka-Tonka (Hopalaa, Läti) prk 0,44 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,72 punkti

Tootjainfo: "Yo-ho-hoooo! Special brew for Mikkeller advent beer calendar. Malts: Maris Otter, Double Roasted Caramel, Munich, Black, Chocolate, Rye Chocolate, Roasted Barley Hops: Columbus Yeast: California Ale Misc: Vanilla Bean, Tonka Bean
IBU 40"

Keskmist kasvu purk, sätendav-litriline kujundus. Mustjaspruun vaht täidab alguses 3/4 klaasist ja separeerub siis . Õlle värvus - tünntümmerjasmust.

Aroom - vanilje ja tonkaoa ühiskasutamine nõuab meisterlikkust, et mitte üle pingutada - vähemalt aroomis on saavutus perrrrrrfektne!

Esmamekk üllatab sellega, et ta polegi naftalikult raske, pigem isegi kohvilikult-veinilikult kerge ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse - šokolaad, röst, kakao, kaneel, rosinad ja mandliliköör. Lõppmaitse - see on lihtsalt hämmastavalt kergeltjoodav röstine-kakaone piparkoogijook! Järelmekk - veinilik, kohviliköörilik, kaneeli, nelgi ja mandlite segune.

HÄMMASTAV! Kuidas saab 10-kraadine imp-stout olla nii kergeltjoodav? IMELISELT PROFESSIONAALNE sooritus tonkaubade kasutamise mõttes - siit on kätte saadud soovitav mandline noot, ilma minemata rämevaniljeselt imalaks. SURREPÄRRRRANE saavutus!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment