Sunday, February 5, 2023

Foxy Rowan

Foxy Rowan (Salama, Soome) prk 0,44 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untapd ütleb: "Sour - Other" ja 3,45 punkti.

Tootjainfo: "Foxy Rowan is our candy sour version of the Finnish classic sweet "kettukarkki" made out of rowan berries. Feel free to go foxy wild & euphoric"
Keskmist kasvu purk, sildil karvarebane. Roosakas vaht täidab üle poole klaasist, kuid kaob kiirel kihinal. Õlle värvus - kerge hämuga kuldpunane. Aroom mõjub vesiselt ja morsilikult.

Esmamekk on kõike muud kui vesine, see on tötsakalt hapu-magus. Keskmaitse - kuiv, hapu, kuivatatud vaarikate meenutusega. Lõppmaitse - huvitavalt soolakas-hapukas ... huvitav kas rabarberit kuivatatakse? Järelmekk - magus-hapu, kannujoogi kontsentraadi meenutusega.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapu-magus-hapu-soolakas-hapu buketiga Hea taseme rüübe. Kui oleks nende Kertukarkki kommidega tuttav, siis oskaks hinnata, et kas on sarnane või mitte - hetkel aga mingit pihlakalikku elementi siit küll väga ei tunne. Õllefaktor - 0. Kannujoogifaktor 2.
---
Gambrinuses saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment