Sunday, October 21, 2012

Red God


Red God (Cambridge Brewing Company). pdl 0,66 l. alc 9,0%. liigimääratlus: Imperial Red Ale (nagu nad end ise määratlevad) või siis topelt-IPA, nagu teda tituleerib ratebeer.

Lihtne suur pudel, kummaline sildike, mis kujutab veel veidramat sarvilist jumalust :) Kollakasvalge kolossaalne vahukiht, mis haagib end klaasi külge kui liimitult. Õlle värvus - õrna uduvinega oranžikas punane, mille tooniandjaks on parimad humalad (sh erakordne Simcoe!)

Lõhn on lausa joobnustavalt humalane, terav ja tugev ... pika nuuskimise järel hakkab nina eristama ka kergelt kommiseid-karameljaid linnasetoone, kuid need on kaaaaugel humala varjus. Maitse ... ohhhhhhoooo ... sasininesitikas ja need teised jumalaloomad! Gambrinus pole ammu vaimustusest ohanud mõne õlle mekkimise peale. Esmamaitse on sametjas, pehme ja soe. Keskmaitses avastad ookeanitäie humalaid, mis panevad keele võbelema. Järelmaitses on kuivhumaldatult karme humalanoote. Kas ma ütlesin, et siin on humalat ... vähe ütlesin!


Samas on siiski tegu üsna tasakaalus õllega, milles on ka sületäis linnasemahedust ja kuivatatud sügisõuna magushapusust. Väga kehakas lõuatäis, kuid soovitada julgen seda vaid humalahulludele!
------
pilt siit

No comments:

Post a Comment