Friday, August 9, 2019

Anticipation


Anticipation (Tanker, Eesti) pdl 0,375 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Sour / Wild Beer“ ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Sour - Other" ja hinnang 3,45

Tootjainfo: "mixed fermentation sour ale"

Keskmist kasvu pudel, fooliumkaelus ja läikiv-küütlev silt. Valge sõrmepaksune vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - uduselt kollane. Aroom on magus-hapukas, aprikoos on vist päris olemas ... ehkki sama hästi võiks selle kohta öelda virsik :)

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapu. Keskmaitse on magus-hapu, toorevõitu ploomide taoline ja veidi parkiv. Lõppmaitses viskab veidi sisse sellist käärimishaput, mis tekib ilma suhkruta tehtud toormoosile kolmandal-neljandal päeval. Järelmekk on hapukas-mõrkjas, keelepära saab korralikult pargitud, justkui oleks keelel hoidnud pooltoore ploomi nahka.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-magusakas-hapu-vürtsikas-mõrkjas-hapu buketiga HEA taseme rüübe. Hapuõllede mitte kõige säravam esindaja, aga nö puuviljaõllena läheb igatahes vägagi arvesse - neid va ploome on suus tunda veel pikalt!

---

pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment